Gå till innehåll

Svensk Handboll

Svensk Handboll

Medlemsavgift och årsrapport

Svenska Handbollförbundet skickar snart ut faktura till landets föreningar på årsavgift/medlemsavgift. Vi påminner samtidigt om att föreningen senast den 30 september ska ha skickat in sin årsrapport.

Årsavgift

Fakturan till föreningen på årsavgiften/medlemsavgiften skickas snart ut via mejl till föreningens e-postadress som vi har registrerad. Sedan förra året är även föreningens års-/medlemsavgift till distriktförbundet inräknad.

Årsrapport

Den nya perioden för att skapa och skicka in årsrapporten i IdrottOnline är öppnad. Samtliga föreningar, inklusive samarbetsföreningar, ska skapa och skicka in årsrapport i IdrottOnline. Svenska Handbollförbundet har tagit fram en lathund Word, 55.6 kB. för hur du fyller i och skickar in årsrapporten. Årsrapporten ska vara inskickad senast den 30 september.

Observera att

De föreningar som i år erhåller fakturan per post ber vi meddelar oss vilken e-postadress vi kan mejla fakturan till nästa år. Om föreningen ska komplettera med e-postadress eller har frågor kring hur ni skapar årsrapporten, kontakta Emma Jannesson, verksamhetskoordinator, Svenska Handbollförbundet.

Publicerad: 2023-09-07

Senast uppdaterad: 2023-09-14

Författare: Svenska Handbollförbundet

Intressant? Dela gärna!