Gå till innehåll

HANDBOLL SYD

HANDBOLL SYD

En bild

Resursteam - Föreningsbesök

Ta chansen att kostnadsfritt boka er inspiratör till nästa kick-off, samling, föräldramöte eller exempelvis lagaktivitet! HF Syd har samlat ett gediget gäng inom olika ämnen som gärna kommer ut till just er och inspirerar. Klicka in på formuläret nedan och läs mer om hur processen går till.

Föreningsutveckling är en grundläggande och viktig del av idrotten. Om vi inte har utveckling blir det så småningom avveckling. Att utveckla sin förening är inte lätt. Svensk handboll och HF Syd har ett antal verktyg och projekt i gång för att underlätta föreningsutveckling. Resursteamet är ett av dem.

Vad?
Resursteamet är ett verktyg som innebär att HF Syd satt ihop en grupp personer som är sakkunniga, pålästa och/eller erfarna inom ett visst område och har tackat ja till att i rimlig omfattning vara tillgängliga att komma ut till föreningar i distriktet och hålla föreläsningar, inspiration alternativt workshops inom ett visst område.

Kostnad?
HF Syds har avsatt medel för att arvodera de sakkunniga i Resursteamet vilket innebär att föreningen inte har annan kostnad än lokal och fika till sitt eget folk.

Syfte?
Resursteamets syfte är ett ge inspiration och kompetenshöjning till föreningen inom det område som man väljer. Tanken är att det blir ett enkelt steg mot utveckling och stärker föreningen!

Hur?
Föreningen fyller i ett formulär med önskemål. Efter det sätter HF Syd en instruktör i kontakt med kontaktpersonen i föreningen för att fortsätta planeringen av inspirationstillfället.
Av praktiska skäl kan vi inte garantera att man får just det man önskar men förhoppningen är att släcka de behov som finns!

Tips!
Krydda föreningens kick-off, storföräldramöte, ledarmöte, styrelsemöte, årsmöte, sponsormöte osv med en riktigt bra inspiration!

Länk till bokningsformulär hittar du här! Länk till annan webbplats.

Ladda ner pdf här! Pdf, 144.3 kB.

QR-kod till bokningsformuläret hittar du här!

Publicerad: 2022-11-28

Senast uppdaterad: 2023-09-22

Författare: Camilla Rohlén