Gå till innehåll

Tävlingsadmin (TA)

TA - eller det Tävlingsadministrativa systemet är Svensk Handbolls verktyg för allt som har med matcher att göra. Här lottar vi och övriga distriktsförbund serierna mm och föreningarna anmäler lag, lägger in matchtider och matchtrupper för EMP (Elektroniskt Matchprotokoll) här.

Ni hittar TA här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Det finns två typer av användarkonton i TA för föreningar:

1. Föreningskonto - Som är ett administratörskonto för föreningar. Denna kontotyp kan anmäla lag till seriespel, uppdatera hallinformation, registrera spelartrupper, se och tidlägga ALLA föreningens matcher och andra funktioner för alla föreningens lag.
Föreningskonto har alla föreningar fått utskickat till föreningsadministratör.
Har din förening tappat bort lösenordet eller behöver support runt funktioner kopplade till föreningskontot; kontakta tavling@handbollost.se

2. Ledarkonto - Kontot för den enskilda ledaren. Denna kontotyp tillåter ledare kopplade till ett eller flera lag att administrera sin spelartrupp samt att se laget/lagets aktuella matcher. Ledarkonton kan inte användas för att anmäla lag till tävlingar eller för tidsättning av matcher.

Är du som ledare i behov av ett ledarkonto eller behöver hjälp med ditt ledarkonto; kontakta ansvarig i din förening.

TA systemet uppdateras och byggs på med nya funktioner kontinuerligt. Vid större uppdateringar gör vi föreningsutskick med vad som är nytt!

Publicerad: 2022-08-12

Senast uppdaterad: 2022-11-25

Författare:

Email: