Gå till innehåll

HANDBOLL ÖST

HANDBOLL ÖST

Kvalificerade till finalspelet i USM 2023-2024

I helgen avslutades USM steg 4 och nu vet vi vilka 48 lag som tagit sig hela vägen till finalspelet i IFU Arena i Uppsala 26-28 april.

USM (Ungdoms-SM) är Svenska Handbollförbundets officiella Svenska Mästerskap för ungdomar 14-18 år. USM spelas i steg över hela landet och startar i september varje år och uppdelade i steg 1, steg 2, steg, 3, steg 4 och avslutningsvis en femte helg med finalspelet. Cirka 600 lag från hela landet kommer till start. I finalerna, som sedan 2012 arrangeras i form av ett samlat finalspel under våren, deltar 48 lag, åtta lag i varje åldersklass. Totalt spelas 108 matcher under finalhelgen som våren 2024 spelas i IFU Arena i Uppsala mellan 26-28 april. Välkomna till att både uppleva och bidra till handbollsfesten!

Vi säger stort grattis till följande lag som tillhör Handbollförbundet Öst och som kvalificerat sig hela vägen till finalspelet;

F14

F16

F18


Skuru IK

IFK Tumba HK

Skuru IK


Spånga HK

Skånela IFTäby HBK

Årsta AIK HFP14

P16

P18


Hammarby IF HF

Skånela IF

Hammarby IF HFTäby HBK

HK Silwing-TrojaUSM:s egen sida hittar du all information inför finalspelet både för deltagare och besökare. Sidan uppdateras löpande så gå gärna in och kika med jämna mellanrum.

Följ finalspelet

Utöver hemsidan kan du även följa finalspelet i följande kanaler;

För matcher, resultat, tabeller och livescore - ladda ner appen Profixio och följ USM finalspelet
Instagram: @usmhandboll
facebook.com/svenskhandboll

Se matcherna live. Eller när du vill. Handboll Play sänder alla matcherna från finalspelet. Just nu har de ett earlybird-erbjudande på sitt All access-paket som gäller fram till den 12 april. Läs mer och registrera dig på handbollplay.se/usmhandboll Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2024-03-25

Senast uppdaterad: 2024-03-26

Författare: Maria Casado

Intressant? Dela gärna!