Gå till innehåll

HANDBOLL ÖST

HANDBOLL ÖST

Foto: Viktor Källberg

Sverigecupen 2023

En härlig handbollshelg har nått sitt slut för detta år! I helgen 10-12 november genomfördes Sverigecupen för spelare födda 2008 i Nyköping och Rosvalla arenor.

Nu några dagar efter Sverigecupen ser vi tillbaka på en helg med massor av bra handboll, glädje, tårar och svett. Handbollförbundet Öst (HF Öst) skickade 56 spelare och 8 ledare till Nyköping som representerades av två flicklag och två pojklag. Från förbundets sida vill vi rikta ett stort tack till alla instruktörer som har varit med och utbildat och coachat dessa spelare under spelarutbildningen och Sverigecupen. Ni är har varit väldigt viktiga för spelarnas utveckling under denna period. Vidare vill HF Öst rikta ett stort tack och en stolthet genemot våra spelare som representerat oss på ett fantastiskt sätt både på och utanför planen med laganda, fair play, härlig attityd och gemenskap. Vi vill också rikta ett stort tack till alla föräldrar och föreningar som varit med och bidragit till att skapa handbollsminnen för livet!

Tjejerna tog sig vidare till semifinal där dem ställdes mot varandra och där vinnaren korades genom shoot-outs. Vilken rysare! Det visar också på att två jämna lag tagits ut. Killarna missade slutspel med små marginaler men har under helgen gjort många fina insatser och inte minst visat hög moral och sammanhållning i gruppen.

Har du kanske missat helgens matcher eller vill se alla matcher igen? Handboll Play erbjuder just nu ett reprispaket för endast 99 kr där du får tillgång till alla sändningar från Sverigecupen 2023 se här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Oavsett om du var på plats eller inte blir reprispaketet ett härligt återseende.Repriserna är tillgängliga till 2024-08-01.

Stort tack till alla inblandade som har gjort denna helg möjlig. Vi på handbollförbundet Öst hoppas att detta blir ett fint minne och en lärdom att ta med sig i era framtida karriärer, var det än bär av. Vi ses ute i hallarna!

Publicerad: 2023-11-17

Senast uppdaterad: 2023-11-17

Författare: Jesper Fernis

Intressant? Dela gärna!