Gå till innehåll

HANDBOLL ÖST

HANDBOLL ÖST

Olympiadagar på Stockholm Stadion 15 och 16 sep

Vi ses på Stockholms stadion mellan klockan 11.00-16.00 den 16 september.

Snart är det Handboll NU!
Mellan den 15 och 24 september visar vi tillsammans upp vår sport i stort som smått över hela landet. Handbollförbundet Öst tillsammans med Djurgårdshof IK inleder Handboll NU med att delta under Olympiadagarna som arrangeras genom ett projekt av Svenska Olympiska Kommitten (SOK) på Stockholms stadion den 15 och 16 september.

  • Den 15 september är det enbart öppet för föranmälda skolklasser.
  • Den 16 september mellan klockan 11.00-16.00 slår vi upp portarna för dig och allmänheten. Ta med din kompis, granne, och hela familjen! Kom och prova på handboll och massor av andra idrotter, träffa olympier och upplev fantastisk stämning i härlig olympisk miljö.

Läs mer om Olympiadagarna på www.sok.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hur deltar du, din förening eller ditt lag under Handboll NU?
Arrangerar ni handbollens dag den 16 september, öppna träningar, prova-på-verksamhet eller något helt annat? Gå in på Handbo Öppnas i nytt fönster.ll Öppnas i nytt fönster.NU Öppnas i nytt fönster. få inspiration, tips och ideér på vad din förening kan göra - och dela med dig till oss om vad din förening ska göra. Tagga @handbollnu Länk till annan webbplats. och @handbollost Länk till annan webbplats. i era sociala medier så hjälper vi er att sprida era aktiviteter!

Publicerad: 2023-08-28

Senast uppdaterad: 2023-08-29

Författare: Maria Casado

Intressant? Dela gärna!