Gå till innehåll

HANDBOLL ÖST

HANDBOLL ÖST

Beachhandboll i fokus

När inomhussäsongen börjar lida mot sitt slut blickar vi nu utåt mot finare väder och ännu mer handboll! Beachhandbollssäsongen börjar närma sig och HF Öst bjuder nu in till flertalet beachutbildningar.

Inte fått nog av handboll än? Vilken tur för dig för nu bjuder Handboll Öst in till flertalet beachhandbollsutbildningar både för tränare, domare och spelare!

Nytt för i år är att vi startar upp spelarutbildning för beachhandboll, som ni har kunnat läsa mer om här. Öppnas i nytt fönster.
Syftet med en ny Spelarutbildning inom Beachhandboll är att lära ut grundtekniker i beachhandboll samt spelets idé. Spelarutbildningen är också förberedande inför Riksläger 1 i augusti vilket innebär att möjligheten till uttagning till Riksläger finns för deltagande spelare. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av Beachhandbollsspel utan tanken är att ni under spelarutbildningen ska få lära er grunderna inom sporten.

Förutom spelarutbildning så är både tränarutbildning och domarutbildning på agendan inför våren. Här nedan följer alla datum och anmälningslänkar:

Tränarutbildning:

Domarutbildning:

Spelarutbildning för spelare födda 2008/2009:


 

Publicerad: 2023-04-06

Senast uppdaterad: 2023-04-06

Författare: Jesper Fernis

Intressant? Dela gärna!