Gå till innehåll

Tillsättningsrutiner

Informtion nedan kommer inom kort att uppdaters i och med att Svensk Handboll bytt domarsystem till Profixio. Instruktionsfilmen och informationen nedan hänvisar till tidigare det tidigare domarsystemet "domarwebben".

Här hittar du viktig och nyttig information för dig som har uppdrag som domare eller funktionär åt Handbollförbundet Öst. Filmen ger framförallt dig med domaruppdrag på nivå 3, 4, 5 och 6 samt funktionärsuppdrag på nivå 3 och 4 nyttig information om hur rutinerna för tillsättningen fungerar samt hur man manövrerar i Domarwebben. Titta på filmen för att få information om detta och mycket annat.

Viktigt att ni som domare och funktionärer ser till att er krysslista är korrekt ifylld för att tillsättningsrutinerna ska fungera på ett bra sätt samt för att ett släcka bränder förfarande ska motarbetas. För er som anser att filmen inte ger er den informationen ni behöver finns informationen i skrift till höger.

Vid frågor eller funderingar om informationen som ges i filmen kontakta Domar- och Funktionärsansvarig på Handbollförbundet Öst.

Publicerad: 2022-08-12

Senast uppdaterad: 2023-08-15

Författare: Therese Wiik-Rydberg